Facility Program | Mercedes

Autohaus Concept
Mercedes | Smart Autohaus Design Concept Implementation

Mercedes-Benz continues to demonstrate its commitment to maintaining and further developing an unparalleled network across the country.The layout of the new facilites follows the proprietary Mercedes-Benz Autohaus concept, which promotes the widespread use of glass to maintain transparency and create a bright, open concept feeling. The new facilities feature a transparent glass curtain wall, 20-foot ceilings in the showroom and an expanded service area that includes vehicle detailing bays and state-of-the-art service bays. An exterior has rotating star on the roof of the building. AGA provided Digital Prototypes and Computer Graphics Imagery to visualize and communicate new facility design paradigm implementation.
 

You may also like

Back to Top